¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

domingo, 17 de octubre de 2010

FICAR L'ULL (1)

Quasi mai quan caminen pel carrer, eixequem el cap per mirar al cel o l'abaixem per vigilar el terra. Normalment sempre mirem al davant, veient presurossos el camí que ens porta al nostre destí i al nostre futur.
A vegades, convindría aixecar la front o baixar la barbeta per a veure com es el que hi ha
per sobre dels nostres caps o arran les nostre sabates i, fins i tot, girar els nostres colls per a observar que tenim als nostres costats.
Avuí, "ficarem l'ull" allà on normalment no ho atancem i, potser, veurem coses insólites que
ens faran pensar si sempre han estat allà o han aparegut, per art de màgia al apropar-lis l'objectiu de la màquina de retratar.
Podem mirar al cel amb el sol ponent o a la matinada, desde una finestra, un balcó o un terrat
i podem allargar la mirada per sobre de les cases, per entre les pèrgoles o les fulles dels arbres, però també podem observar més a prop -en un cop de zoom- coses a les quals sovint no parem atenció. 
Segur que ens agradarà descubrir aquest munt d'objectes i coses despercebudes pers a
nosaltres fins aquest moment y segur que això ens ajudara a "saber mirar" amb mès atenció les coses simples que ens rodegen.
No posarem dades identificatives de on son les coses -totes estan al barri- que hem fotografiat, per a si algù es pren l'absencia d'informació com un repte i decideix sortir a "patejar-se" la barriada i fer traballar una mica els ull, el cor i els músculs. Si d'altris s'ho prenen con una juguesca, hauran d'esperar un temps per a saber la solució.
Continuarà...
___________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario