¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

sábado, 30 de octubre de 2010

ASSEMBLEA ANUAL AGRUPACIÓ VEÏNAL CINC CARRERS DE SANTA EULÀLIA


Com veiem per la convocatoria adjunta, el passat dimecres 27 d'octubre es va dur a terme  l'Assemblea de l'Agrupació Veïnal Cinc Carrers de Santa Eulàlia corresponent a l'any 2010, la vintena que  l'entitat celebra des de la seva fundació. 

Aquesta reunió va servir -a més de desenvolupar tots els punts de l'ordre del día corresponent a la convocatoria-, per a inaugurar, simbólicament, el nou local de l'Agrupació, ubicat al segon pis del Casal d'Entitats de la plaça Europa, carrer Amadeu Torner, nº 57, recentment possat en servei per part de l'Ajuntament de la nostra Ciutat.




Adjuntem unes instantáneas de la Sala d'Actes del Casal on es efectuar l'esveniment i, a continuació, exposarem unes quantes fotografies de alguns moments de la historia de l'entitat als seus primers vint anys.









I ara, el petit recull històric, que completarem en altres ocasions futures.














_________________________________________________________

1 comentario: