¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

miércoles, 3 de noviembre de 2010

NINGÚ NO ES PERFECTE!

Cercant a la "red" informació sobre Santa Eulàlia, trobem aquesta postal que ens sobta d'entrada perque copsem en ella quelcom d'estrany. I tant que hi ha alguna cosa errònia... Les dues fotos d'abaix i a la que es veu l'autobus blau son, sens dubte, imatges de Bellvitge. Però a la fotografia superior esquerra, la del cotxe blanc, es veuen les dues torres de l'església de Santa Eulàlia i la ermita romànica de Provençana i amdós temples estan situats al barri d'aquest nom.   


Hem trobat un error a una foto, però no podem deixar que aquest no sigui esmenat. Per aixó, cerquem una instantània de l'ermita de Bellvitge i substituim la foto equivocada per aquesta nova, que hauria de ser  la que li correspondría ser-hi a aquest quadrant.


ALEHOP!
Objectiu complert

_______________________________________________________________________

1 comentario:

  1. molt bé!, estic repasant el blog per treure info per la ruta per Santa Eulàlia, i m´he trobat aquesta meravella de conte ,com m´agraden a mi aquestes curiositats, i més encara el teu photoshop, avui 25 de març començo a treure info important per la ruta que espero acompleixi les nostres espectatives.

    ResponderEliminar