¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

miércoles, 6 de julio de 2011

PROTEGIM EL CANAL DE LA INFANTA! (II)

REUNIÓ AMB EL REGIDOR DEL DISTRICTE CENTRE


Aquesta fotografia i les següents varen ser preses durant l’entrevista concedida per Sr. Regidor del Districte 1er, En Alfonso Salmerón, al Grup "Protegim el Canal de la Infanta", celebrada el dimarts, 5 de juliol de 2011.



























RESUM ACTA GESTIONS  
Ahir dia 5 de juliol, ens vam reunir una nombrosa representació de la nostra plataforma “Protegim el Canal de la Infanta” amb el regidor del Barri del Centre, en Alfons Salmerón, per a plantejar-li les nostres reivindicacions i conèixer de primera mà quines són les intencions del nostre ajuntament amb les restes del nostre estimat canal.
La conversa va seguir un camí molt cordial, però alhora reivindicativa, i si be ens van “estirar” una mica de les orelles perquè -segons Salmerón- ens hem adormit i ja està tot molt avançat, nosaltres vam replicar que malament va l'ajuntament quan hem de ser la gent del carrer la que ens mobilitzem per a suplir una acció que hauria d'haver fet el mateix ajuntament, motu proprio, en conèixer el perill que corre l'existència d'un be tant interessant per a la història de la població.
Sigui com sigui, se’ns va comunicar que el pla de l'ARE està molt avançat i si be no te previst construir les edificacions en curt termini, si que es podrien posar en marxa la parcel·lació de la zona, o el que és el mateix, la construcció de la continuació de l'avinguda Josep Tarradellas, destruint les restes.
Per això ens va recomanar que presentéssim al·legacions a la reparcel·lació, ja que hi ha obert un nou període fins el dia 20 de juliol.
Tanmateix, vam concretar que regidoria concertaria una entrevista a tres bandes entre la Plataforma, l'Ajuntament i el Consorci de la Granvia, per a tractar aquest tema en el temps més curt possible.
Posteriorment a la trobada amb el regidor vam organitzar una improvisada reunió de treball a la seu del Centre d'Estudis l'Hospitalet i vam decidir les següents accions:
 Consultar els formularis i documentació necessària per a poder presentar les al·legacions.
 Confeccionar les al·legacions pertinents.
 Contactar amb el Consorci, actual gestor de La Remunta, per a fer una visita i, si cal, fer una acció reivindicativa veïnal als terrenys que demanem siguin protegits.
 Concertar una entrevista amb Patrimoni de l'Ajuntament per a plantejar-los les nostres reivindicacions, ja que sembla que el màxim òrgan patrimonial ignora l'existència de les restes del canal.
 Consultar les memòries arqueològiques de l'ARE La Remunta dipositades a la Generalitat.
 Convocar la pròxima reunió de treball pel dimarts que ve a les 18.30 h.
 Seguirem informant.
 -Ireneu Castillo-
===============================================
===============================================

1 comentario:

  1. maques, molt maques!!, tan sols falta la teva cantant-li la canya a l´Alfons, em sembla que això ja no te marxa enrera.

    ResponderEliminar