¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

martes, 12 de julio de 2011

PROTEGIM EL CANAL DE LA INFANTA! (III)

REUNIÓ DEL GRUP AL CENTRE D'ESTUDIS DE L'HOSPITALET

Ahir dia 12 de juliol vam tenir la tercera reunió de treball de “Protegim el Canal de la Infanta”. Aquest cop la vam celebrar a la seu del Centre d’Estudis L’Hospitalet, que molt amablement ens va cedir la seva sala de reunions i la seva infraestructura. A la reunió ens vam aplegar la dotzena llarga de persones que, uns a títol individual i altres com a representants de diversos col·lectius, acostumem a reunir-nos per posar la feina feta en comú.
















L’ordre del dia i les decisions que vam prendre foren les següents:
- Concertar una trobada formal entre el Consorci, l’Ajuntament i nosaltres durant la visita de les restes del Canal del dia 18/7/11 a les 12 h, ja que entenem aquesta visita com una simple aproximació de camp al problema i no com una cimera de treball.
- Acordem presentar durant aquesta setmana el plec d’al·legacions que tenim en preparació per al Consorci.
-Acordem concretar una reunió amb el Sr. Menéndez, responsable de Patrimoni de l’Ajuntament, per a conèixer de primera mà el curs de les gestions de la inclusió de les restes en el PEPPA tal i com vam sol·licitar mitjançant instància presentada el 21/6/11.
-Acordem la configuració d’un compte “Dropbox” per a poder compartir i modificar fitxer importants entre els components de “Protegim el Canal de la Infanta” que ho desitgin.
-Acordem no donar cobertura jurídica a la  Plataforma per a permetre que totes les persones individuals i representants d’entitats puguin quedar incloses dins de “Protegim el Canal de la Infanta!” i deixar la via oberta a la implicació de tothom que ho vulgui, ja que d’una altra forma podrien no estar representats.
-Acordem la confecció d’un logotip representatiu del grup “Protegim el Canal de la Infanta!”
-Acordem la convocatòria d’un acte reivindicatiu el proper dia 25 de juliol de 2011 a les 19h. i sol·licitar els corresponents permisos a la Guàrdia Urbana. L’acte reivindicatiu consistiria en una marxa que, partint de la plaça de l’Ajuntament i circulant pel carrer Major arribés a l’antiga Caserna de La Remunta, per a continuar pels anomenats “Jardins del Canal de la Infanta” fins al final de l’avinguda Josep Tarradellas on, coincidint amb el tram que demanem preservar, llegir un manifest en defensa del Canal de la  Infanta i la memòria històrica de la ciutat que representa. Es preveu convocar a tots els mitjans de comunicació per a que donin cobertura informativa de l’acte.
-Acordem que la propera reunió de treball s’organitzarà a les instal·lacions de La Casona el proper dia 19 de juliol a les 18.30 h.
Seguirem informant.
-Ireneu Castillo-
===============================================


===============================================

No hay comentarios:

Publicar un comentario