¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

miércoles, 20 de julio de 2011

PROTEGIM EL CANAL DE LA INFANTA! (V)

REUNIÓ DEL GRUP A LA CASONA ASTURIANA


La reunió de treball d'avui dia 19 de juliol ha tingut lloc a les instal·lacions de La Casona Asturiana a les 18.30 h. La participació de la gent ha sigut més reduïda que altres vegades, degut a la coincidència en el temps amb altres mobilitzacions socials en les que participaven alguns dels habituals a la nostra  plataforma i a la inevitable proximitat del període estiuenc. Tot i així, ens hem reunit set dels membres més actius.

Primerament vam valorar la visita a les restes del Canal de la Infanta realitzada el dia anterior, de la qual vam treure una sensació positiva, ja que sembla, en principi, que l'Ajuntament te una certa sensibilitat al tema, tot i que ben possiblement sigui deguda a la mobilització de “Protegim el Canal de la Infanta!”.

Després de posar en comú els diferents punt de vista i de matís, vam tractar i acordar els següents temes:

-Aprovar per unanimitat com a logo representatiu oficial del nostre grup el logo creat per en Coque García i presentat per Xavier Fluvià, degut a la seva qualitat, i fer-ho servir en la documentació emesa per la plataforma. Tanmateix s'agraeix la participació a tots els que han col·laborat i no es descarta l'ús puntual dels altres logos presentats si s'estima convenient.

-S'acorda iniciar contactes amb l'Associació de Veïns del Centre i amb la Federació d’Associacions de Veïns de l’Hospitalet per a donar a conèixer la nostra iniciativa.

-Es manté la convocatòria de manifestació per el dia 25 de juliol a les 19 h  i s'acorda la confecció de pancartes, cartelleria, i altra documentació per a publicitar la marxa per, d'aquesta forma, donar-hi el màxim ressò.

-Acordem la creació d'un arxiu únic de tot el material documental que pugui generar la plataforma.

-Aprovem la redacció d'un manifest per expressar públicament la nostra reivindicació com a colofó de la manifestació del dia 25 de juliol.

-Acordem convocar la propera reunió de treball durant la concentració del proper dia 25 donada l'aproximació del període de vacances estiuenques.

La lluita continua. Seguirem informant.

-Ireneu Castillo-


No hay comentarios:

Publicar un comentario