¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

lunes, 19 de noviembre de 2012

VINT-I-CINQUÈ ANIVERSARI FUNDACIÓ SANTA EULÀLIA

 
 
 
VINT-I-CINQUÈ ANIVERSARI FUNDACIÓ SANTA EULÀLIA

El proppassat dissabte 17 de novembre de 2012, es va dur a terme la festa de celebració de la commemoració dels primers 25 anys d’existència de la entitat. El Patronat de la Fundació Santa Eulàlia va organitzar un lluït i emotiu acte al que van assistir mes de cinc-centes persones. La festivitat es va desenvolupar a l’àmbit dels salons de l’Hotel Santos Porta Fira, ubicat al barri. El programa es va iniciar amb la celebració d’una missa d’Acció de Gràcies y va continuar amb la presentació de la Jornada y la projecció d’un vídeo que duia per nom “La Fundació i la Gent Gran”, referit a les tasques desenvolupades pels professionals de la Fundació amb la gent gran del barri.

Amb la presencia a l’estrada de l’Honorable Sr. Josep Lluís Cleries i Gonzàlez, Conseller de Benestar Social i Família, i de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Il·lma. Sra. Núria Marín, que van ser rebuts i presentats per Sr. President de la Fundació, es va procedir a l’atorgament d’uns guardons de la Fundació Santa Eulàlia a cinc veïns de la barriada honorats per les seves trajectòries humanes en favor de la comunitat.

El Sr. Conseller i la Sra. Alcaldessa van fer ambdós parlaments en els que felicitaven als Patrons, a la Direcció, als treballadors, als benefactors i al voluntaris de la Fundació per haver assolir exitosament els vint-i-cinc anys d’existència al servei de la barriada. Ambdues autoritats van lliurar a l’entitat sengles obsequis recordatoris, com a mostra d’agraïment de les institucions que representaven per la tasca desenvolupada en aquest quart de segle per la Fundació Santa Eulàlia.

 
Tot seguit es va procedir a escoltar l’actuació de la Coral Fundació Santa Eulàlia que va delitar als assistents amb un concert de cançons modernes i tradicionals que van ser molt be acollides pels invitats presents. Com a cloenda de l’acte, es va servir un refrigerí que va servir, a mes de gaudir del fet de la retrobada, per a que els convidats comentessin l’excel·lent trajectòria de la Fundació durant l’etapa complerta.        
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario