¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

miércoles, 22 de febrero de 2012

SANTA EULÀLIA, APUNTS PER A LA HISTÒRIA



Des de el dia 16 de febrer d’enguany i fins el divendres 23 es pot gaudir de l'exhibició "Santa Eulàlia - Apunts per a la història", que ha organitzat l'associació Santa Eulàlia Districte Fotogràfic L'H amb la col·laboració del Centre d’Estudis de l’Hospitalet en els textos que il·lustren els diferents apartats de que consta.

La mostra estarà exposada durant aquets dies al Centre Cultural del carrer Santa Eulàlia núm. 60, lloc on el proper divendres 23 de febrer, a les 20 hores, tindrà efecte la presentació de l’exposició en un acte on es desenvoluparà una xerrada sobre el tema motiu del treball exhibit.

Des de l’Arxiu Històric de Santa Eulàlia de Provençana donem l’enhorabona a la iniciativa de l’entitat “Districte Fotogràfic L'H” pel seu treball en pro de la divulgació de la vida i crònica de la barriada i els hi desitgem molt d’èxit en les tasques que fan a favor de la recuperació de la memòria històrica de Santa Eulàlia.

Igualment, felicitem des d'aquest bloc al Centre d’Estudis de l’Hospitalet i a la seva Junta Directiva per l’interès que demostra constantment per de la difusió del fet històric santaeularienc, ajudant a quantes entitats del barri sol·liciten la seva col·laboració a l’hora de la popularització del fet històric.














1 comentario:

  1. Anda vecino, mira dónde nos hemos ido a encontrar!. Soy Natalia, la hija de Sagrario. Enhora buena por el blog, lo he encontrado de casualidad, porque me gusta mirar fotos antiguas del barrio y conocer un poco la historia. Es genial todo el trabajo que estáis haciendo. Me he suscrito y me iré pasando para leer toda la cantidad de información que hay aquí. Saludos!

    ResponderEliminar