¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

sábado, 17 de diciembre de 2011

LA MARATÓ 2011 de TV-3 A SANTA EULÀLIA

UNA FESTA SOLIDÀRIA!



El proppassat 30 de novembre ens feien ressò de la noticia de que la “FUNDACIÓ SANTA EULÀLIA” organitzaria una Jornada de recolzament a “La Marató de TV3” celebrant actes els per aquest cap de setmana, precisament els dies 16 i 17 (divendres i dissabte, respectivament) d’aquest mes de desembre de 2011.
Os explicaven que “La Marató de TV3” és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3  amb l'objectiu d’obtenir recursos econòmics per a la recerca i la investigació científica de diferents malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

També feien conèixer que “La Marató de TV3” estaria dedicada aquest any, en el seu 20è aniversari, a la aportació de fons per ajudar a les operacions de regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits i que per finançar la campanya de sensibilització i difusió de “La Marató de TV3”, la Fundació duia a terme la captació de recursos econòmics mitjançant el patrocini d'empreses i entitats col•laboradores i que a l’àmbit de la nostre barriada era la “FUNDACIÓ SANTA EULÀLIA” l’entitat que realitzava la organització de la Jornada de recolzament a “La Marató de TV3”.

Doncs be, al dia d’avui hem assistit a una diada excepcional, a una festa solidària a la que la barriada de Santa Eulàlia ha donat el millor de si mateixa, omplim la plaça de Francesc Macià i visitant la tómbola benèfica i el mercadal solidari muntat per diverses entitats del barri.

Per l’escenari de la festa han passat diverses agrupacions folklòriques que han amenitzat la jornada matinal, mentre la canalla fruïa del cercavila i dels jocs infantils preparats per a ells i el grans podien gaudir de la xocolatada i de la degustació de la paella gegant elaborada a la mateixa plaça.

Comentar la presencia solidaria de Ferran Adrià, el millor cuiner del mon i fill de Santa Eulàlia.    



















1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1=Solidaritat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario