¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

viernes, 5 de abril de 2013

100 anys de Carrilet a l’Hospitalet i el Baix Llobregat




 
A les set de la tarda d’ahir, 4 d’abril de 2013, es va inaugurar a l’Espai d’art l’Harmonia de la nostra ciutat l’exposició batejada amb el nom que encapçala aquesta entrada.

La mostra esta organitzada pel Centre d’Estudis l’H, l’Associació d’Amics del Ferrocarril l’H, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la Comissió Organitzadora del Centenari del Carrilet, sota l’aixopluc del Museu i l’Ajuntament de l’Hospitalet.

L’assistència de públic va ser mol important i les intervencions dels representants de les diferents entitats organitzadores van ser interessantíssimes. La mostra estarà exposada a l’Harmonia fins al dia 24 d’abril.

Des de l’Arxiu Històric de Santa Eulàlia de Provençana volem felicitar a totes les Entitats i Corporacions que han col·laborat en l’enllestiment d’aquesta magna exposició per haver crear la oportunitat de que els hospitalencs recordem el que ha significat per a totes les generacions de l’últim segle que el Carrilet travessés tota la longitud de la nostra ciutat convertint-se, d’una manera figurada (i des de fa uns anys de forma real) en el “Carrer Gran de l’Hospitalet”.
 
 
 



 







 









 







 



 
 
 

1 comentario:

  1. JUANMA, falta la foto de tu careto, como siempre!!, de todas maneras que sepas que yo pude manipular todas esas linternas que fotografiaste, ya que en la Magoria no habia ni un alma para Semana Santa, y la expo realmente se alojó en un lugar emblemático y realmente relacionado con la vida del Carrilet, su estación de inicio.

    En la ruta de Santa Eulàlia volveremos a hablar de él, para todo aquel amante de la historia de barrio que quiera acompañarnos, verdad compañero?

    ResponderEliminar