¡Benvinguda!

Sigueu benvinguts a la nostra pàgina, que té com a finalitat ultima donar a conèixer a tots els ciutadans del barri de Santa Eulàlia de Provençana de l'Hospitalet, amb voluntat purament divulgativa, algunes fotografies i històries del nostre districte.

Esperem que us ajudi a descobrir o recordar les arrels de la barriada!

miércoles, 30 de noviembre de 2011

LA MARATÓ 2011 A SANTA EULÀLIA

UNA FESTA SOLIDÀRIA!
 “La Marató de TV3” és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3  amb l'objectiu d’obtenir recursos econòmics per a la recerca i la investigació científica de diferents malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.
“La Marató de TV3” estarà dedicada aquest any, en el seu 20è aniversari, a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.
Per finançar la campanya de sensibilització i difusió de “La Marató de TV3”, la Fundació du a terme la captació de recursos econòmics mitjançant el patrocini d'empreses i entitats col·laboradores.
A l’àmbit de la nostre barriada es la “FUNDACIÓ SANTA EULÀLIA” l’entitat que realitza la organització de la Jornada de recolzament a “La Marató de TV3” celebrant actes els propers dies 16 i 17 (divendres i dissabte, respectivament) del mes de desembre de 2011.
Per a que esteu informats de les activitats que es durant a terme aquets dos dies, os adjuntem el programa elaborat per “LA FUNDACIÓ” a fi de despertar la solidaritat envers aquesta iniciativa entre el veïns del Districte.
Acudiu i col·laboreu!



1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1=Solidaritat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario